Convert blir en del av Pearl Group Les mer

Kunder


Vi er stolte av alle våre kunder og prosjekter. På denne siden har vi trukket frem noen av de du kanskje har hørt om fra før, eller som vi er spesielt stolte av.

Eplehuset

Det er ikke hver dag vi får jobbe med en kunde hvor hovedkonkurrenten er verdens nest største nettbutikk. Convert leverte Eplehuset sin komplette omnikanal e-handelsløsning. Prosjekt inkluderte rådgivning, UX-design, implementasjon og forvaltning av løsningen. 

Floyd

I et mindre marked som Norge så er vi alle kjent med at det er noen få aktører som alltid skiller seg ut som naturlige ledestjerner innen digital handel. De er innovative, deler av sine erfaringer med bransjen og er en inspirasjonskilde for mange.

Norli

Norli er Norges største bokhandel med 180+ butikker i Norge og en omsetning på 1,9mrd (inkludert franchiser). Kjeden har de siste fem årene vært gjennom en omfattende digital transformasjon hvor kjedens fysiske butikker og digitale handel nå utgjør en helhetlig omnikanal strategi de har lykkes svært godt med. 

Sunkost

Sunkost er Norges eldste helsekostkjede med 30 års erfaring og en visjon om å gjøre det enklere og mer fristende å leve sunt. De er en landsdekkende kjede med over 100 butikker og en moderne digital handel som knytter de fysiske butikkene og kundeklubben sammen i en helhetlig omnikanal strategi. 

IDE House of Brands

Idé House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia. De er en B2B-aktør med digital handel i fem land i tillegg til at de har 170+ nettbutikker med kundespesifikt design og produktutvalg noe som gjør dette til et av de mest krevende og interessante kundene vi noensinne har arbeidet med. 

Apotera

To gründere hadde en ide om et nettapotek som kunne ta opp kampen mot mastodontene i bransjen. I løpet av det første året så har de allerede vunnet “årets nykommer” og årets butikk innen “apotek og helsekost”. Nå sikter de seg inn på 250M ila 2023! 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjonsforvaltning og support, til utleie av eCommerce Manager.