Nosto personalisering


Nosto analyserer atferden til kundene dine og lærer hva de liker og misliker. Så gir teknologien deg muligheten til å utnytte personaliserte produktanbefalinger i real-time. Resultatet? Mer fornøyde kunder, som kjøper mer.

Personalisert shopping


Målet til Nosto er å gjøre netthandel mer fornøyelig ved å gi kunder en mer personalisert kjøpsopplevelse. 

Nosto er et finsk selskap som på kun et par år har ekspandert til 112 land og har med over 5000 kunder rukket å bli en av verdens mest brukte løsninger for personalisert shopping. 

Visste du at 30% av Amazon sitt salg kommer via anbefalinger? Å anbefale relevante produkter til rett kunde og på rett sted er selve kjernen av Nosto sin funksjonalitet, selv om det ikke stopper der. Totalt har Nosto over 60 ulike funksjoner. Som offisiell samarbeidspartner og totalleverandør kan Convert hjelpe deg med oppsett, konfigurasjon og videre optimalisering for å øke salget ytterligere. 

Babyshop.com økte sin konvertering med 77% og gjennomsnittlig ordreverdi med 7% etter at de tok i bruk Nosto, les fullstendig kundecase her.

Nosto har mange interessante casestudies og best-practises på nettsiden sin, der kan du også få et bedre innblikk i deres brede funksjonalitetsspekter. 

 

Nosto har er utmerket samarbeid med Magento og er i dag en Premier Technology Partner, som en av svært få utvalgte globale partnere, les mer om Nosto i kombinasjon med Magento her

 

Gode personaliseringsløsninger for netthandel

Nosto.   Clerk.io.   

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Våre tjenester

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjons- forvaltning og support, til utleie av eCom Manager.