Convert blir en del av Pearl Group Les mer

Flow, Integrasjons- og Tjenesteplattform


Utvikling og digitalisering beveger seg raskere enn noensinne. Skal man levere digitale handelsopplevelser som overgår kundens forventninger trenger man riktig fundament. Med en integrasjons- og tjenesteplattform er forutsetningene på plass for raskt å kunne tilby nye tjenester og brukeropplevelser.
 

Composable Commerce er den nye normen. 


Ingen e-commerce plattform alene er tilstrekkelig til å skape de beste kundeopplevelsene. I stedet trenger vi en arkitektur som støtter en best-of-breed strategi som lar oss plukke de systemene og verktøyene som er mest egnet for en gitt oppgave, og som lar oss bytte ut løsninger når vi trenger det.

Les mer om Headless commerce, MACH arkitektur og Composable commerce.

Tradisjonelt har både tjenester og data i bedriften levd i siloer. Data har ofte vært duplisert, gjerne med litt forskjellig kvalitet og bilde av virkeligheten. I tillegg har den typisk vært vanskelig å få tilgang på.

Skal du henge med i svingene er det helt avgjørende å implementere en plattform strategi, og en arkitektur som gjør bedriftens data og tjenester tilgjengelig på en god måte. En arkitektur som lar deg utnytte dataene bedriften sitter på, ta i bruk best-of-breed tjenester eller selv skape brukeropplevelsene som kundene ønsker, uten å starte fra scratch hver gang.


Convert Flow


Convert har siden 2016 utviklet og forvaltet Flow, en plattform for integrasjon og tjenester skreddersydd for e-commerce. Plattformen benyttes av nær samtlige av våre kunder.

Med Convert Flow hjelper vi dere å gjøre tilgjengelig bedriftens data for interne og eksterne løsninger, vanlige eksempler kan være kundeinfo, produkter, beholdning eller salgshistorikk, men løsningen tilpasses bedriftens behov.

Convert Flow lar oss bygge tjenester som støtter bedriftens funksjoner i alle kanaler. Skal chatbotten kunne legge inn en bestilling? Eller leverandøren sende deg oppdaterte beholdningstall automatisk? Da trenger du en arkitektur som støtter det.

I tillegg til mulighetene det skaper å ha en integrasjons- og tjenesteplattform som en sentral komponent i løsningsarkitekturen dekker Convert Flow “alt det kjedelige” som man helst bare vil ta for gitt:

Løsningen leveres som Platform-as-a-Service, Convert tar altså ansvaret for driften. Det betyr at plattformen er aktivt forvaltet, skalerbar, og overvåket av vårt integrasjonsteam som har tilgang på tjenester som sikrer skalerbarhet og stabilitet, som logging, kø-system, monitorering.

Plattformen er API-drevet, så man har fleksibiliteten til å ikke bare bruke eksisterende integrasjoner utviklet av Convert, men kan bytte og implementere akkurat de tjenestene man ønsker som del av en best-of-breed strategi.  

 

En moderne arkitektur for digital handel:

 

  • Vi hjelper deg å bygge en composable commerce arkitektur
  • Frigjør bedriftens data og tjenester og skap de beste opplevelsene
  • Convert Flow lar oss skape robuste integrasjoner og tjenester, internt og eksternt
  • Med Platform-as-a-Service tar vi oss av driften
  • API-drevet 
  • Fasiliterer best-of-breed strategi

Her er noen av våre Flow integrasjoner: 
 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjonsforvaltning og support, til utleie av eCommerce Manager.