Frank & Dick 


Frank & Dick hjelper nettbutikker med å selge mer. De tar et helhetlig ansvar for kundevekst i nettbutikkene, og jobber som en forlengelse av markedsavdelingene. De ble kåret til årets performance byrå i 2021.

Kan ta totalansvar for markedsføringen til nettbutikker


Frank & Dick tar et helhetlig ansvar for markedsføring av nettbutikker. Det betyr at de hjelper med å lage kampanje- og markedsplan, de optimaliserer annonser i relevante plattformer og de produserer innhold; både tekst, grafisk og video. Ofte har nettbutikkene interne ressurser som dekker noe av dette, da støtter Frank & Dick det interne teamet og jobber som en forlengelse av intern markedsavdeling.

De hjelper nettbutikker å vokse både i Norge og Internasjonalt. Og har erfaring med markedsføring i Norge, Sverige, Danmark, England, USA, Tyskland, Nederland mm.

Convert har god erfaring med å jobbe med Frank & Dick, med enkel og direkte kommunikasjon, de tar ansvaret for markedsføringen og vi sørger for solide og vel fungerende nettbutikker.Områder som overlapper som CRO og SEO jobber vi sammen med.

Frank & Dick har som sitt hovedmantra at de skal jobbe tett og sømløst med kundene, med enkel og forståelig kommunikasjon. Dette har kundene deres satt pris på og de ble kåret til årets performancebyrå i 2021, altså det performancebyrået med høyest kundetilfredshet i Norge.
 

 

Vi blir alltid glade når vi hører at en kunde bruker Convert. Det betyr at vi får samarbeide med en profesjonell aktør som leverer i tide, forstår nettbutikker og leverer robuste løsninger med svært lite feil. 

- Ludvik Høegh-Krohn, daglig leder frank & dick,

Gode personaliseringsløsninger for netthandel

Nosto.   Clerk.io.   

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Våre tjenester

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjons- forvaltning og support, til utleie av eCom Manager.